👯‍♀️Help us create xHamster dream girl! Сheck it out
This is a print version of story een saaie zondag middag by tom151966 from xHamster.com

een saaie zondag middag

huis heb ik weer een strak wielrenpakje uitgezocht en mijn cage al aangedaan . Dus op de fiets naar het blauwe meer . Daar aangekomen wilde ik naar mijn favoriete plekje maar daar ligt al iemand . Dan maar naar die andere plek in de schaduw want het is bloedheet .Handdoek uitgelegd , kleren uit halsband om en polsbanden aan en tepelzuigers op mijn tepels gezet .
Na een half uur ligt die man nog op mijn favoriete plekje . En die is niet in mij geïnteresseerd . Er is een man voorbij gefietst en die is aan de andere kant van het bos gaan liggen . En net een keurig , maar naakte man die voor een praatje kwam . Wacht er loopt nog een man rond . O , hij loopt het bos uit !!!!

Eindelijk .
Een man die mij eerder heeft gebruikt kwam aan fietsen . Hij zei : zo hoertje heb je zin ? Natuurlijk zei ik ja .waar op hij zei ja WAT . Dus antwoordde ik ja meester . Hij liep het paadje naast mijn handdoek in en zei dat ik moest komen .
Hij greep mij met zijn nagels bij mijn tepels .ik had de zuigers er net af gedaan . En zei dit vind jij lekker he hoer , en nou pijpen hoer . Hij deed zelf zijn broek los en haalde zijn pik er uit . ik begon hem meteen diep te pijpen . Want dat vind hij lekker .
Hij greep mij bij mijn oren en begon mijn bek te neuken . Terwijl hij mijn bek neukte pakte hij met een hand weer mijn tepel vast en kneep daar zo hard in dat het echt pijn deed . Dit vind jij lekker he teef ! En pakte met zijn andere hand mijn andere tepel en kneep daar ook in .
Ik zat met zijn pik helemaal in mijn bek toen hij voorover boog en keihard op mijn billen ging slaan . Dit deed hij ook goed hard zo dat ze nog een hele tijd na gloeide . het pijpen wisselden ik af met likken onder zijn ballen . En terwijl ik zijn ballen likte sloeg hij zijn pik in mijn gezicht . Trok mij aan mijn haren van zijn ballen af en ramde zijn pik weer in mijn bek .Hij zei pak je handdoek en leg dat hier neer.
En na dat ik de handdoeken had neergelegd ging hij er op liggen en zei : zo hoertje ga je meester maar een lekker verwennen. Ik ben tussen zijn benen gaan zitten en heb hem verder goed gepijpt en zijn ballen gelikt. Hij riep je wil mijn zaad he hoer . Ga zo lekker door en ik spuit je bek vol . ja ja ja......en hij stootte nog een keer diep en spoot zijn zaad in mijn keel .
Hij vond mij een hele goede hoer . En wilde mij vaker zien . We hebben elkaar bedankt en tot ziens gezegd .
Nu dus even uitrusten .

Gezien het heel rustig is ben ik met mijn sound gaan spelen en voor het eerst kreeg ik hem helemaal naar binnen . Het was zo geil om met de sound te draaien zo dat ik ondanks de cage een erectie kreeg . Ik heb hem er weer rustig uit getrokken . Na een tijdje heb ik hem opnieuw langzaam in mijn pisbuis gestopt en heb geil mijn schaamstreek liggen masseren en ook het stuk tussen je ballen en holletje . Hier werd ik weer zo geil van .dat ik maar besloot om hem er weer uit te trekken . Ik deed dit heel rustig al draaiend en toen de sound er uit schoot piste ik mij zelf spontaan onder . Ik piste over mijn buik en benen . En ik zit nu nog na te druppelen . Ik wist niet dat dit zo geil is .

zeeduin11
Klopt op die manier heb je de prostaat gestimuleerd slet. Voor meeste slaven echt geil

tom15061966
Ja lieve meester . Dan ben ik dus een echte slaaf. Ik vind het prettiger met cage dan zonder . Dat ik klaar kom is niet van belang . En om met een sound naar een hoogtepunt te komen lijkt me geweldig .
En dat ik mijzelf dan nog onder zeiken is nog geiller . Mijn pik blijft nu nog steeds hard .

zeeduin11
Ja pis zal zich vermengen met precum teef. Over jezelf pissen en lekker uitsmeren over lichaam. Daarna handen en vingers schoonlikken

Na het sounden is er nog een man langs komen lopen . Ik zag dat hij een grote zwart cock ring om had en een butplug in had . ik ben op mijn verleidelijkst gaan liggen en hoopte dat hij zich omdraaide . Dat deed hij uiteindelijk wel maar liep toch door . Hij is nog drie keer langs komen lopen en bij de vierde keer ben ik gaan liggen en heb mijn sound weer langzaam in mijn pik geschoven . Hier bleef hij wel even voor staan en keek verlekkerd naar wat ik aan het doen was , en liep toch verder .

Na hem kwam er een oudere man op een scooter die zijn scooter naast mij neerzetten en voor mijn handdoek ging staan en geboeid naar mijn cage keek . Ik zat met mijn gezicht op kruishoogte en knabbelde aan zijn pik door zijn broek heen .hij vroeg of hij naast me kon liggen . ik zij ja en hij begon zich uit te kleden . toen zijn slappe lul bloot lag heb ik hem in mijn mond genommenen en ben gaan pijpen , zo goed als dat gaat met een slap wormpje .
Er was een ander man achter mij gaan zitten die mijn ballen begon te kneden .
Ik ging met mijn vrij hand naar achter en begon hem in zijn kruis te voelen , en hij was wel hard !
De man die op mijn handdoek lag bleef slap en bleef praten . zo van : dat doe je lekker , kom je hier vaak .vind je vrouw dit goed .hoe zit dat zo`n cage .
De man achter mij wilde niet dat ik zijn broek los maakte en ging weg en de man op mijn handdoek bleef slap ,en zei dat als hij had geweten dat ik daar was hij wel een blauw pilletje had geslikt .
Ik was hem ook al moe en zei dat het tijd was voor mij om naar huis te gaan en begon mij aan te kleden en mijn spullen in te pakken .
Ik ben op mijn fiets gestapt en naar huis gefietst .
Wel met cage aan en mijn tepel zuigers onder mijn strakke shirt , die vielen erg op .
Bij thuiskomst melde ik meester zeeduin11 dat ik vandaag al drie keer met de sounds bezig was geweest . En ik blijf bloed geil .mijn c ik heb hem gevraagd mag de cage af lieve meester zeeduin11 en mag ik klaarkomen ?

zeeduin11
Dat mag als beloning slaaf.

Ik ben thuis gekomen en heb mijn cage nog aangehouden en heb voor meester zeeduin11 een filmpje opgenomen waarin ik met de sound nog eens helemaal mijn pik in ging .
En na wat draaien en masseren van de schaamstreek en onder mijn ballen heb ik de sound langzaam er uit getrokken en mijzelf heerlijk onder gepist en dat over me uitgesmeerd .
Terwijl ik dit aan het schrijven ging heb ik mijn cage afgedaan en ben me gaan aftrekken .
Terwijl ik weer onder mijn zak masseerde en me aftrok heb ik mijn buik goed vol gespoten , een orgasme zo groot had ik lang niet gehad .
Dus Meester zeeduin bedankt voor deze mooie middag .
Story URL: https://it.xhamster.com/stories/een-saaie-zondag-middag-831611
Per favore o per pubblicare commenti
Se gli spammer commentano i tuoi contenuti, solo tu potrai vedere e gestire questi commenti Elimina tutti
a cheeshead: en weer niet in mijn bek . jammer
o man net klaar gekomen op je verhaal
8 mesi fa
Rispondi