👯‍♀️Help us create xHamster dream girl! Сheck it out
This is a print version of story Geil Tijnje by Sasjel from xHamster.com

Geil Tijnje

Het is een paar geleden, voordat we naar Leeuwarden verhuisden. Ik woonde toen in Tijnje, een klein dorpje in Friesland in een kleine verbouwde boerderij. De naast buren woonden 50 meter verderop, maar als de mannen aan het werk waren dronken Margreet vaak even koffie of 's middags een wit wijntje bij elkaar.

Het was een warme dag en ik zat bij Margreet in de tuin aan het derde glaasje witte wijn te nippen. We zaten naast elkaar in de schommelbank. Ze draaide een beetje en keek me aan, "met die grote borsten van jou draag je zeker altijd een BH?". Ik was wat verrast door de vraag en kijk bijna automatisch naar haar borsten. Ze draagt een eenvoudig T-shirt met V-hals op een zomerrokje.

Haar borsten zijn weliswaar aanzienlijk kleiner dan die van mij, maar toch nog wel een 'kleine' B-cup zie ik. Ze draagt zelf geen BH en haar tepels duwen door de katoenen stof van haar shirtje. Ik neem ze tussen mijn handen "Ja, maar jij hebt het zo te zien niet nodig he?". Lachend knijp ik een beetje schalks in haar tepel, Om een lichte kreun te verbergen lacht ze gauw hardop met me mee. Terwijl ze onderzoekend naar beneden kijkt, "Nee, mijn borsten zijn stevig genoeg, ik draag eigenlijk nooit een BH". Ik volg haar ogen en kijk nu ongegeneerd naar haar lekker stevige tietjes. Mmmm ik voel een lichte opwinding opwellen en geef de wijn de schuld. Ik knip wat stevige in haar harde tepel "ja, stevig zijn ze zeker, lekker meid".

Margreet geniet duidelijk van mijn aandacht. Ze knoopt in hoog tempo mijn blouse los en zegt "Laat me eens kijken hoe jij die grote jongens in bedwang weet te houden". Ik heb die dag mijn nieuwe paarse, kanten beugel BH met halve cups aangetrokken. Mijn tieten puilen er boven uit, iets waar Margreet duidelijk nogal van onder de indruk is. "Wow, wat een heerlijke borsten heb jij Sas, ... kusje!". Ze buigt zich voorover en drukt haar lippen zachtjes op mijn opgebolde borst. Als haar lippen mijn zachte vlees bijna raken sluit ik automatisch mijn ogen om die sensuele aanraking aandachtig in ontvangst te nemen. Het duurt lang, te lang en ik open mijn ogen weer. Ik zie het lachende gezicht van Margreet "dat dacht ik al wel Sas, jij bent ook een liefhebber!" Dan drukt ze een stevige kus op mijn borst.

Ze gaat weer achteruit zitten en zegt: "weet je wat grappig is Saskia? We zijn een setje, kijk maar eens". Ze schuift haar rokje omhoog en ik zie dat ze het bij mijn BH passende slipje van paars kant taan heeft. Ze wrijft met haar hand over haar kruis, "echt heerlijk materiaal, vind je niet?" Ik kan goed zien dat ze een glad geschoren kutje heeft en ze doet geen enkele moeite om haar gezwollen kutlipjes voor me te verbergen. Het is een warme dag, maar ik wordt nu snel heet en kan mijn ogen niet van haar kruis afhouden. Ze glijd van de bank en gaat een beetje heupwiegend voor me staan. Ondertussen blijft ze tegen me praten "mmm ik zie dat het jou niet onberoerd laat hè?"

Ik schud mijn hoofd terwijl ik gebiologeerd kijk naar haar vinger die door het slipje heen haar kutje masseert. Ze buigt zich naar me toe en maakt mijn BH los. "Oh wat heb jij toch een heerlijke borsten Saskia". Ze verwijderd de halve cups en likt en zuigt aan een tepel. "Oei je maakt me nogal heet lieverd, mijn kutje is vochtig van die joekels van jou". Ik zie hoe ze met haar vingers langs haar slipje haar natte kutje in glijdt. Ze stapt snel uit haar broekje en pakt mijn hand, "Kom lieverd, voel hoe geil je me maakt!" Ik laat mijn vingers langs haar gezwollen lipjes glijden. Moeiteloos glibbert een vinger haar openstaande lipjes binnen. Ze kreunt een beetje een zet een voet bij me op de bank zodat ik er beter in kan. Ik glij een paar keer in en uit en dan naar voeren waar haar klitje parmantig stijf vooruit staat. Ik masseer het harde vrouwenpikje met mijn geilnatte vingers.

Ik haal min hand terug en lik het geil van mijn natte vingers. Dan kan Margreet zich niet meer inhouden. Ze pakt me bij mijn achterhoofd en duwt mijn gezicht stevig in haar kruis. "Lik me, oooo ik ben zo geil ban Saskia, lik mijn kutje diep, doe het!". Gehoorzaam lik ik haar kutje en proef haar zilt natte kutje. Ik merk hoe het me opwind om zo nadrukkelijk haar geile kutje te ruiken en te proeven. Ik me niet inhouden en lik gretig tussen haar gezwollen lipjes en zuig aan haar harde klitje. Terwijl ze hard aan mijn tepels trekt en draait beveelt ze me om door te gaan. Ik lik voor het eerst aan een kut en hoe! Ik wordt super opgewonden en proef steeds gretiger van het geile nat. Ik merk aan haar bekkenbewegingen dat ze snel naar een hoogtepunt komt. Schokkend drukt ze nog steviger tegen haar kut aan als ze klaar komt.

mmmm dit vormde het begin van een intense vriendschap die ik had in Tijnje.
Story URL: https://it.xhamster.com/stories/geil-tijnje-831659
Per favore o per pubblicare commenti
Se gli spammer commentano i tuoi contenuti, solo tu potrai vedere e gestire questi commenti Elimina tutti
Is het verhaal echt gebeurd?
2 mesi fa
Rispondi
heerlijk geil zo'n vriendschap
6 mesi fa
Rispondi
super geil verhaal Saskia,zou wat graag met je borsten spelen xx
6 mesi fa
Rispondi
Wat een lekker verhaal
7 mesi fa
Rispondi
Jemig wat een geil verhaal. Heerlijk ben benieuwd naar het vervolg xx
8 mesi fa
Rispondi
Super verhaaltje. Klein, mooi, zacht en spannend. Bis!
8 mesi fa
Rispondi
a Sasjel: Hallo Saskia, jullie weten elkaars gevoelige plekjes moeiteloos te vinden
a Rineus: Nog mooier om te beleven ;-)
a _kev_: Bedankt voor je compliment
Intimiteit tussen 2 dames is machtig mooi om te zien
8 mesi fa
Rispondi
Wat lezen jouw verhalen toch lekker weg. Een genot om te lezen
8 mesi fa
Rispondi
zo lekker sensueel en natuurlijk.... 
8 mesi fa
Rispondi
wow, wat lekker weer....   dat vraagt om een vervolg
8 mesi fa
Rispondi
Oooohhhhh Sas!!!!   
8 mesi fa
Rispondi