Greetje werd exhibitionistisch tijdens de vakantie

Greetje keek verlangend uit naar de welverdiende vakantie samen met haar 18 jarige zoon Jeroen Na weer een heel jaar hard te hebben gewerkt als alleenstaande moeder was zij toe aan rust en ontspanning. Haar werk eiste veel concentratie van haar en daarbij het huishouden draaiende te houden met een inmiddels uit de kluiten gewassen zoon die ook steeds meer zijn eigen weg ging in het leven, waren zij aangekomen in hun appartement in het zonnige zuiden van Spanje. Opgebrand en moe van al het regelwerk en het voorbereiden van de aankomende drie weken vakantie had Greetje de koffers inmiddels alleen uitgepakt, Jeroen zag niet zoveel in koffers in en uitpakken en was direct bij aankomst in hun appartement vertrokken naar het zwembad, gelegen bij hun vakantiecomplex, dit tot irritatie van Greetje. Zo ging het steeds vaker. Jeroen stak thuis ook bijna geen hand uit de mouwen. Hij zat liever hele dagen achter zijn computer of was met zijn vrienden op stap. Natuurlijk gunde Greetje haar zoon zijn eigen leven, maar begon zich steeds meer een verzorgende huisslaaf te voelen voor haar zoon. Greetje was dan ook zeker van plan deze vakantie aan te grijpen om daar eens stevig met haar zoon over te praten in deze andere relaxten zonnige omgeving. Zijn gedrag nam thuis steeds meer dominante trekjes aan, er werd weinig meer gevraagd, het leken meer geboden en opdrachten die Greetje voor haar zoon moest uitvoeren. Er was al jaren geen man meer geweest in het leven van Greetje, door haar werk en huishoudelijke taken kwam zij er gewoon niet aan toe om er zelfs eens op uit te gaan om andere mensen te ontmoeten. De weinige uitjes die Greetje had was soms een terrasje pikken of shoppen met een van haar vriendinnen die min of meer in de zelfde gescheiden levenssituatie leefde als zij zelf.

In de week voorafgaande aan de vakantie had Greetje nog een vrij intiem en openhartig gesprek gehad met haar beste vriendin Rianne die twee jaar jonger is dan Greetje, over Jeroen. Dit gesprek spookte nog steeds door haar hoofd en hier moest zij ook tijdens deze vakantie haar zoon eens goed over aanspreken. De koffers waren uitgepakt, moe van de reis stak Greetje een sigaret op en ging even op het balkon gelegen op de 4e etage haar sigaretje roken. In het zwembad beneden in de grote ruime tuin zag zij haar zoon diverse baantjes trekken in het zwembad waarna hij even later vrij dicht achter twee zonnende topless vrouwen op zijn badhanddoek in de zon ging liggen. De vrouwen waren zo te zien rond de veertig en Greetje zag haar zoon steeds weer naar hun kijken. Het gesprek van een paar dagen hiervoor kwam Greetje weer helder voor de geest met Rianne bij haar thuis, Rianne had verteld dat Jeroen de afgelopen twee weken een paar keer onverwacht 's avonds voor de deur stond om zomaar even gezellig wat bij haar te komen drinken omdat hij zich alleen had gevoeld doordat Greetje nachtdiensten draaide op die avonden en nachten. Het was Rianne op gevallen dat hij steeds weer bijna tegen haar aan was gaan zitten op de bank bij de televisie en daarbij een opwinding vertoonde. Welke opwinding had Greetje haar vriendin gevraagd. Een erectie vertelde Rianne en zijn ogen stonden wilt als hij met haar sprak en naar haar keek. Het is een keer voorgekomen dat ik net onder de douche vandaan was gekomen en heel de avond in mijn badjas zat. Tijdens het opstaan voor een sigaret of een glaasje drinken in te schenken stond haar badjas wel eens wat te ver open en toonde Jeroen mannelijk met een mysterieus lachje veel belangstelling voor haar borsten. Op die avond was hij rond 23.00 uur weer naar huis gegaan en had Rianne tijdens het uitgeleide in de gang even kort tegen zich aan proberen te trekken, haar intiemer proberen te zoemen dan het gebruikelijk afscheid kusje en daarbij had zij zijn erectie tegen haar onder lichaam gevoeld.

Rianne is vrij vrijer in haar doen en laten als Greetje, maar dit was zelfs haar te ver gegaan die avond. Rianne zon topless in haar tuin of als zij bij Greetje thuis in de tuin verblijft ook altijd wel topless in aanwezigheid van Jeroen, maar deze situatie alleen met Jeroen had ook Rianne een vreemd gevoel hierbij gegeven. Greetje daarin tegen zon nooit topless en zorg er altijd al voor dat haar zoon haar niet naakt zie, tijdens het douchen doe zij zelfs de badkamer deur op slot om niet door Jeroen gezien te worden. Niet uit schaamte voor haar eigen lichaam voor haar zoon, maar meer dat hij zich zelf al hormonaal tot een bijna volwassen man aan het ontwikkelen is en Greetje niet op rare confrontaties met haar zoon zat te wachten onder een dak van hun huis. Greetje heeft net als Rianne een paar behoorlijke stevige tieten met beide pindikke tepels. Rianne's tieten zijn wel wat steviger en hangen minder dan die van Greetje maar dat komt ook door hun verschillende lichaamsbouw. Rianne is een stukje kleiner, slanker en blond, Greetje is voller en donkerder. Het was gewoon een feit dat Greetje een stuk preutser is in die dingen dan Rianne. De komende drie weken verbleef Greetje nu samen met haar zoon in het appartement en besefte dat zij dagelijks bijna op elkaars lip leefden, er stonden twee bedden in de kamer, gescheiden van elkaar, maar echt privacy had Greetje niet in dit appartement samen met haar zoon. Jeroen zag zijn moeder staan op het balkon een zwaaide naar haar, mam ik kon er zo aan liet hij weten. Greetje was even op het bed gaan liggen toen Jeroen het appartement weer in kwam, zo dat fris je op mam een duik in het zwembad, vlak naast haar bed trok hij zijn natte zwembroekje uit. Vanuit haar ooghoeken zag Geertje voor het eerst sinds lange tijd de lul van haar 18 jarige zoon weer, een schokje trok door haar lichaam. Ik pak even een douche mam zei hij en ging de badkamer in.

Geertje wist hier niet goed raad mee, een warm gevoel krijgen bij het zien van je eigen zoons lul mogen je vrouwelijke seksuele gevoelens toch nooit aanspreken, het was wel zo dat Geertje al een paar jaar niet meer intiem met een man was geweest en dit wel erg begon te missen. Volgens haar deed hij dit ook gewoon expres, zoals zijn gedrag steeds meer dominante trekjes ging vertonen tegenover Greetje en dat gaf ook het gesprek wat Geertje met Rianne had gehad wel aan. Jeroen kwam de badkamer weer uit, nu had hij gelukkig een handdoek om zijn onderlichaam geslagen. Laten wij even naar het strand gaan mam en ergens op een terrasje wat gaan drinken vroeg hij. Greetje was helemaal klam van de warmte en de toch aanhoudende opwinding die in haar lichaam was ontstaan. Het liefs was zij nu even gaan slapen, maar ja de energie van haar zoon en om hem niet teleur te willen stellen deden haar antwoorden dat zij dan eerst ook wel even een douche wilde nemen om zich op te frissen. Oké lachte Jeroen tevreden, ik heb alle geduld van de wereld mam met je, doe je ding! Greetje bekeek haar naakte lichaam in de grote spiegel in de badkamer, ze mocht er best nog zijn op haar 46e. Natuurlijk was het allemaal niet meer zo strak als 20 jaar geleden, haar billen en dijen vond Greetje iets te fors, maar alles kwam in proportie toch goed uit, haar tieten en pindikke donkere tepels hoorde gewoon bij haar. Het enigste wat zij misschien weer eens moest doen was haar kutje helemaal kaal scheren, de laatste jaren had Greetje dit niet meer gedaan stond zij zich voor de spiegel te bedenken. Na de douche sloeg zij een grote badhanddoek om zich heen en liep de kamer weer in, op zoek naar luchtige kleding in dit klimaat.

Jeroen lag uitgestrekt op zijn bed naar haar te kijken, Greetje pakte een lange dunne katoenen witte pantalon uit de kast, een bijpassende witte slip die haar billen geheel zouden bedekken in deze pantalon, een string kon niet, anders zou je haar blote billen kunnen zien. Met een wit T-shirt en dito BH wilde zij zich verder afkleden. He mam je gaat met deze temperaturen toch geen BH aan doe hè zei haar zoon. Greetje keek hem aan, wat dacht jij dan vroeg zij, je denkt toch niet dat ik zonder BH ga lopen. Waarom niet lachte Jeroen, dat doe iedereen hier. Ja maar ik ben niet iedereen zei Greetje en bovendien ik ben geen twintig meer! Nee maar je zie er nog goed uit mam en je heb mooie tieten, doe niet zo preuts en mij een plezier en laat dat ding uit. Geen haar op mijn hoofd die daaraan denkt Jeroen zei Greetje met een lichte trilling in haar stem, nou dan blijven wij op de kamer sprak haar zoon dreigend uit. Niemand ken je hier, wij zijn op vakantie en ik vind het gewoon stom van je dat je in deze hitte je helemaal inpakt. Greetje zag aan zijn gezicht dat hij het meende en wilde ook geen woorden strijd op werpen met haar zoon deze eerste dag van hun vakantie. Zij pakte haar uitgezochte kleding van het bed en liep ermee de badkamer in. Haar broek en slip trok zij aan en daarop haar T-shirt zonder BH, nee dit kon echt niet, haar tepels stonden stijf en drukke door de stof heen, in Greetjes beleving kon je zelfs de donker bruine kleur van haar tepels goed zien. Nerveus liep zij de kamer weer in, dit kan echt niet Jeroen zei zij. Waarom niet mam, je ziet er fantastisch uit, moet je mijn tepels zien zei Greetje onzeker. Niks mis mee mam, die mogen gezien worden net als je tieten, doe niet zo preuts, het staat harstikken leuk en past bij je. Ik weet het niet hoor Jeroen protesteerde Greetje nog een keer, nou ik wel lachte hij, pak je spullen en wij gaan. Greetje voelde zich totaal niet meer op haar gemak, maar even later liepen zij toch het appartement uit.

Buiten op straat kreeg Greetje het gevoel dat heel Spanje naar haar tieten keek, uit haar tas pakte zij een grote donkere zonnebril en zette deze op. Jeroen keek haar brutaal aan, lekker hè mam zo met je tieten los in je shirt lachte hij, niet zo hard praten joh zei Greetje geschrokken, het loop hier vol met Nederlanders. Na 15 minuten lopen bereikte zij de boulevard, het eerst terras wat zich aandiende ging Greetje zitten, haar tieten hadden heel de weg op en neer geschut in haar T-shirt en haar tepels waren constant stijf blijven staan, Greetje schaamde zich rot en zag vele ogen gericht op haar tieten, Jeroen toonde de meeste belangstelling. Gelukkig konden zij even zitten en hoopte Greetje dat haar tepels hierbij een beetje tot rust konden komen. Het bracht haar een ongekende spanning in heel haar lichaam om zo in het openbaar naast haar zoon te lopen, Greetje voelde duidelijk dat haar slip tegen haar inmiddels vochtige schaamlippen aan plakten. Ik zie aan je dat je het spannend vind zei Jeroen onder het genot van zijn biertje, jij ben gek zei Greetje, ik voel mij hier helemaal niet mee op mijn gemak. Waarom niet vroeg Jeroen, omdat iedereen naar mij kijk zei Greetje met over slaande stem. Ben je gek mam reageerde hij, iedereen loop hier zo en het wees naar het strand waar veel vrouwen topless aanwezig waren op het strand. Greetje hield haar mond maar, dit was niet de plaats met al die mensen op het terras om hierover verder in discussie te gaan met haar zoon. Een halfuurtje verder had Jeroen al 4 biertjes achter over geslagen en Greetje twee wijntjes en haar tepels stonden nog steeds strak vooruit in haar T-shirt. Ik ga even naar het toilet zei Greetje en dan lopen wij nog een stukje verder langs het strand. Op het toilet voelde Greetje dat het niet haar blaas was die vol was, maar meer de opwindende druk die in haar kutje aanwezig was. Dit gevoel had zij heel lang niet meer zo heftig gevoeld. Gezeten op het toilet kon Greetje maar een heel klein plasje produceren, zij keek naar haar opgezwollen schaamlippen en stijf staande clitoris, jeetje wat is er met mij aan de hand vroeg zij zich af. Deze opwinding was niet normaal, tijdens de korte aanraking met haar vingertoppen over haar clitoris trokken heftige geile scheuten door haar kutje.

Jeroen stond al op haar te wachten, ik vind je er spannend uitzien mam lachte hij, ssst straks horen de mensen je zo tegen mij praten zei Greetje geschrokken van de woorden van haar zoon. Eenmaal op het strand liepen zij samen langs de vloedlijn, Jeroen had zijn shirt uitgedaan, zijn kleine zwembroekje vertoonde een dikke bult. Toen zij even stil stonden en over de zee keken kwam haar zoon dicht tegen haar aanstaan en drukte daarbij zij bult tegen de billen van Greetje aan. Ik wil dat jij ook je shirt uit trek mam zei hij, maar ik heb toch geen BH aan zei Greetje, dat heb bijna niemand hier op het strand lachte hij ondeugend. Het was de hele situatie waarin Greetje gebracht werd door haar zoon dat zij dan ook zonder verder tegen sputteren haar shirt uittrok, haar grote tieten en pindikke tepels wipte dan ook op en neer toen zij verder liepen. Greetje voelde zich enorm opgelaten om zo tussen al die mensen met alleen haar dunne witte pantalon aan naast haar zoon te lopen. Jeroen vond het duidelijk schitterend dat hij haar zover had gekregen, zijn gedrag werd ook steeds dominanter. Laten wij daar weer even wat gaan drinken mam zei hij wijzend op een strandtent die in zicht kwam. Bij de strandtent aangekomen zaten er alleen mannen aan de bar die allemaal opkeken naar Greetje die naast haar zoon plaatsnam. Wat nu fluisterde zij zenuwachtig tegen Jeroen, niks wij nemen een drankje en gaan dan terug naar het appartement lachte hij. Vele mannen ogen waren op de tieten van Greetje gericht, zij kreeg het nu echt Spaans benauwd! Na de drankjes te hebben besteld pakte Jeroen onopvallend de hand van zijn moeder en legde deze op zijn zwemslip. Greetje durfde er niet naar te kijken maar voelde duidelijk dat haar zoon een groeiende erectie in zijn zwembroekje aan het ontwikkelen was.

Kort en vluchtig keek zij langs de barrand naar beneden, een enorme dikke rol zag Greetje in het zwembroekje van haar zoon schuin omhoog staan, met een kleur op haar wangen keek zij weer snel voor zich uit. Waar gaat dit naar toe begon het in Greetjes gedachte te knagen, vannacht zou de eerste nacht aankomen samen met haar zoon in 1 ruimte. Haar opwinding was inmiddels tot het uiterste gestegen en gierde door haar lichaam, het gevoel in haar kruisje voelde aan alsof zij een beetje in haar broek had geplast. Greetje was van deze hele toestand met haar zoon super opgewonden geraakt.

Na te hebben betaald en haar shirt weer over haar blote tieten te hebben aangetrokken gingen Greetje en haar zoon richting hun appartement. Greetje voelde zich licht in haar hoofd en wilde het liefs even een uurtje gaan slapen, het was allemaal heel opwindend wat zij tijdens dit uitje langs het strand allemaal had meegemaakt en had gevoeld. Haar tepels bleven maar stijf staan en haar kruisje plakte ernstig tegen haar schaamlippen. Haar 18 jarige zoon had het prima naar zijn zin, hij lachte veel en bleef zijn moeder bijna bij elke beweging volgen. Greetje voelde zich ook weer bijna een meisje van 20 jaar op haar 46 sten hier in Spanje. Maar een aanhoudende angst en verwarrende gedachte maakte haar ook heel onzeker over wat er misschien nog allemaal te gebeuren stond tussen haar en haar zoon. Jeroen bleef staan voor een etalage van een exclusieve kledingshop, mam laten wij binnen even kijken of er iets leuks is te vinden voor je, ik wil je graag iets geven van mijn vakantiegeld. Samen gingen zij de shop in, rekken vol met leuke kleding hingen er, Jeroen liep naar een wand waar mooie maar ook hele sexy rokjes hingen. Zoek maar een leuk rokje uit mam bood hij haar aan, je krijg het van mij. Greetje nam een leuk fel rood gekleurd rokje in haar hand, haar zoon vond dit rokje veel te lang en koos een zelfde kleur rokje uit maar wel vele malen korter. Dat is veel te kort voor mij lachte Greetje, nee ga het nou eerst eens passen drong haar zoon aan, samen liepen zij naar de kleding hokjes die gelukkig niet druk bezet waren. Nadat Greetje haar pantalon had uitgedaan zag zij net als haar zoon een donkere natte plek in het kruisje van haar witte slipje, zo lachte Jeroen, je heb toch niet in je broek geplast. Greetje probeerde het te negeren en trok het fel rode maar super korte rokje aan, het stond haar goed maar het was wel erg kort vond Greetje in tegenstelling tot haar zoon, die het haar super vond staan.

Die moet je nemen mam, blijf zo even staan lachte hij, dan zoek ik er nog iets bij voor je. Greetje had het niet meer, zij transpireerde en bleef vertwijfelend in de spiegel kijken. Haar slipje was zo nat geworden dat Greetje bijna vies van haar zelf werd en snel besloot het slipje uit te doen onder haar nieuwe rokje. Dan maar zonder slipje terug naar het appartement in haar pantalon bedacht zij zich. Jeroen kwam terug met mooie zwarte zijde bewerkte kousen en een idem jarretelgordel, hier had Greetje helemaal niet op gerekend. Dat is niets voor mij Jeroen probeerde zij nog, trek nou even aan mam, doe niet zo preuts. Greetje wist zich nu even helemaal geen raad, ze had geen slipje meer aan en hoe zou haar zoon dit opvatten als hij dit zag, maar een weg terug was er niet meer. Greetje ging op het bankje zitten en deed als eerste met haar rokje zo bedekt mogelijk de kousen aan, het ontging haar zoon niet dat zij inmiddels geen slipje meer aan had, dat is spannend ma lachte hij. Na te zijn opgestaan begon Greetje te trillen op haar benen, Jeroen stond inmiddels met het jarretelgordeltje in zijn handen. Snel pakte zij dit uit de handen van haar zoon en bukte zich om het gordeltje over haar enkels aan te trekken, ik help je wel even zei haar zoon die haar rokje omhoog deed waarbij haar blote kutje zichtbaar werd en zijn beide handen haar blote billen omvatten. Greetje had het gordeltje snel om en bevestigde haar kousen eraan, Jeroen die nog steeds enkel in zijn kleine zwembroekje liep met daar overheen zijn T-shirt begon weer een enorme erectie te vertonen in het kleine benauwde pashokje bijna staande tegen zijn moeder aan. Dit staat je super mam lachte hij, dit kopen wij. Greetje durfde niet meer tegen te spreken, oké zei zij als jij het leuk vind. Rook jij buiten even een sigaret zei Greetje met trillende stem, dan heb ik wat meer ruimte om mij even aan te kleden. Jeroen kneep nog even zachtjes in haar beide billen en liet het rokje weer naar beneden zakken, waarna hij met een grijns van oor tot oor het pashokje verliet.

Het was voor Greetje niet normaal meer zo vochtig haar kutje was zoals zij dit voelde toen zij haar pantalon zonder slipje weer aandeed, het was jaren geleden dat zij zich zo geil had gevoeld. Waar was zij mee bezig vroeg Greetje zich af, maar vooral waar was haar zoon mee bezig hier op hun eerste vakantiedag, zijn aandacht was volledig op haar gericht en zij voelde zich behalve zeer uitgelaten ook heel erg opgewonden met wat zij tot nu toe samen hadden beleefd. Ondanks de heftige opwinding maakte het Greetje vooral angstig hoe haar zoon zich verder zou gedragen naar haar toe, hij had nu ook al van haar het natte slipje gezien en daarna haar kutje, zijn handen op haar blote billen gedaan, en wat kon zij verder nog verwachten van hem?? Zijn erecties ontstonden ook niet uit het niets en misschien wilde haar zoon tijdens deze vakantie wel proberen seks met haat te hebben, voorlopig verdrong Greetje deze gedachte maar snel. Jeroen kwam de shop weer in toen hij zijn moeder bij de kassa zag staan, hij rekende af zoals beloofd lachte hij naar Greetje, ben je er blij mee mam vroeg hij even later buiten op weg naar hun appartement, ja bedankt jongen zei Greetje gemeend. Nog maar net binnen in het appartement zette Jeroen zijn extremen spel verder met zijn moeder, hij deed zijn T-shirt uit en zijn zwembroekje, hierbij zwiepte zijn halve erectie op nog geen twee meter afstand voor de ogen van Greetje. Ik ga een uurtje slapen mam zei hij en kroop onder enkel een laken naakt in het bed, Greetje ging ook even nog aangekleed bovenop haar bed liggen, hun bedden werden gescheiden met een kastje en een looppad van hooguit een meter. Greetje keek naar haar zoon die plat op zijn rug lag met zijn ogen gesloten, zijn borstkast met korte donkere haartjes waren ontbloot en de contouren zijn mannelijkheid waren goed zichtbaar onder het dunne laken.

Haar zoon was inmiddels heel goed geschapen had Greetje gezien, een stuk forse als zijn biologische vader en haar minnaars die af en toe kortstondig na haar scheiding in haar leven waren geweest, maar de afgelopen twee jaar was er geen minnaar meer in haar leven geweest. Jeroen had al een mannelijke uitstraling met zijn ondeugende ogen en gespierde strakke lichaam, bij een lengte van 1.84 m. Greetje had het bloedheet en besloot na een kwartiertje zich ook te ontdoen van haar pantalon en shirt in de overtuigen dat haar zoon inmiddels sliep. Na zich van haar kleding te hebben ontdaan, pakte Greetje naakt voorover gebogen naast haar bed een slipje uit de onderste lade van de kleding kast om een schoon slipje te pakken en zo ook onder de lakens te gaan liggen. Kijkend tussen haar benen vandaan of haar zoon niet wakker was geworden keek zij regelrecht in de lachende ogen van Jeroen die naar haar blote billen en uitpuilende kutje aan lag te kijken. Toen Greetje haar slipje aan had gedaan en zich omdraaide om in haar bed te stappen deed Jeroen weer net of hij nog sliep.

Met bonzend hart lag Greetje op haar zijde naar haar zoon onder het laken te kijken, zijn mannelijkheid drukte het laken vele centimeters omhoog met zijn lul. Aangetrokken hiertoe streelde Greetje voorzichtig haar stijve tepels en zakte langzaam af met een hand naar haar kutje. Het vocht welde uit haar kutje en haar schaamlippen stonden een stukje open , voorzichtig begon Greetje haar kutje te strelen en bleef geobserveerd hierbij kijken naar de enorme bult die haar zoon nog steeds vertoonde onder het dunne witte laken. Zijn gedachte kon zij natuurlijk niet lezen, maar een ding wist zij zeker, haar zoon was net zo opgewonden als zij zelf en sliep zeker niet. Hoe heerlijk Greetje het ook vond zichzelf stiekem te strelen onder het laken, zij moest hiermee stoppen, bang dat zij misschien in deze opwinding verder met zichzelf zou gaan op weg naar een vingerend orgasme. Greetje wist dat zij nooit zonder geluid hierbij te maken klaar kon komen en durfde dit nu niet aan met haar zoon naast haar.

Moe van deze toestanden en de reis viel Greetje daarna toch in slaap. Het was 19.00 uur die avond toen zij wakker schrok van geluiden om haar heen, het was haar zoon die zich al had gedoucht en voor de spiegel in hun appartement zijn haren stond droog te föhnen met alleen een klein strak onderbroekje aan. Zo mam ben je weer onder de mensen lachte hij toen hij zijn moeder met kleine knijpogen naar hem zag kijken, ja jongen ik had dit echt even nodig zei Greetje. Neem een douche zei Jeroen dan gaan wij ergens aan het strand een gezellig restaurantje uitzoeken om te eten met je nieuwe rokje aan lachte hij. Ondoordacht stapte Greetje het bed uit, met alleen haar kleine slipje aan volgde haar zoon haar met zijn blik in de spiegel gericht naar de badkamer. Even dacht Greetje eraan om haar kutje weer eens helemaal glad te scheren, maar dat moest zij echt op haar gemak doen als haar zoon niet in de buurt was.

Na het douchen liep zij met omgeslagen badhanddoek de kamer weer in, Jeroen was inmiddels aangekleed en zat op het balkon een sigaret te roken. Greetje zag dat hij haar nieuwe rokje, kousen en jarretelgordel al op haar bed had klaar gelegen. Een strak topje had hij uit haar kledingkast gehaald en voor het bed stonden haar zwarte hoge hak schoenen, Greetje zei niets hierover en kleden zich aan met de kleding zoals Jeroen voor haar had uitgezocht. Het enigste wat eraan ontbrak was een BH en slipje. Zonder BH te gaan was Greetje nu wel enigszins sinds vanmiddag mee bekent, maar zonder slipje onder dit korte rokje met alleen kousen aan daar was geen haar op haar hoofd die daar aandacht om zo naar een restaurant te gaan. Jeroen zag dat zijn moeder bezig was om een slipje in de lade van de kast te zoeken, nee mam dat doen wij niet he lachte hij toen hij daarvoor naar binnen kwam. Jeroen ik kan in dit korte rokje toch niet zonder slipje lopen zei Greetje nerveus, jawel hoor lachte hij dat kan best!

Greetje stond midden in de kamer aangekleed met haar nieuwe rokje, haar kousen werden opgehouden door het mooie sexy jarretelgordeltje wat haar zoon zelf voor haar had uitgezocht. Jeroen vroeg haar om samen even buiten op het balkon te gaan zitten om er over te praten. Gezeten tegenover haar zoon voelde Greetje de spanning weer oplaaien in haar lichaam, maar vooral dat zij nu zonder slipje onder dit korte rokje tegenover haar zoon zat. Om hun heen zaten ook mensen op hun balkon en vanaf het appartementencomplex tegenover hun, konden de mensen zelfs op hun balkon kijken. Doe je benen eens wat van elkaar zei Jeroen bijna dwingend, dominant. Greetje aarzelde even maar spreiden toch haar benen waardoor haar zoon zicht kreeg op haar behaarde schaamstreek onder haar rokje, o wat een mooi gezicht is dat mam, lachte hij. Jammer van al dat schaamhaar zei hij, maar dat gaat er de komende dagen nog wel vanaf he, lachte hij weer. Zijn ogen glommen van opwinding en met Greetje was het al niet veel beter gesteld, haar kutje stond in brand. Haar tepels stonden fier vooruit in het topje, mam ik vind dit je heel geil staan zei Jeroen. Toen haar zoon opstond om binnen in hun appartement een nieuw pakje sigaretten te pakken zag Greetje dat hij een volledige erectie in zijn dunne zomerbroek had staan, Greetje raakte nu helemaal de weg kwijt met zichzelf. Zo meteen gaat hij mij ook nog seksueel benaderen schoot het door haar gedachte. Opgeschrikt uit deze gedachte stond haar zoon weer voor haar, hij gaf Greetje twee dikke zoenen op haar wangen en liet zijn hand onder haar rokje glijden, speelde met zijn vingertoppen door haar schaamhaar en raakte hierbij een paar keer haar inmiddels wat openstaande natte schaamlippen aan. Wat doe je vroeg ze toch geschrokken hiervan, even over je kutje strelen lachte hij, en zo te voelen laat het jouw ook niet onberoerd. Nee stamelde Greetje, ik ben niet van steen, maar dit is fout Jeroen wat wij doen!

Haar zoon liet zich niet meer weerhouden en drukte een vinger een stukje haar kutje in, vol opwinding en emotie kon Greetje haar zoon geen weerstand meer bieden. Hij wist het, hij zag het aan haar en begon Greetje nu bijna open en bloot ten overstaan van de andere aanwezige mensen op de balkons behoorlijk heftig en diep te vingeren. Het gevoel was heel intens en Greetje kon alleen haar benen nog maar verder open spreiden voor haar zoon die hier goed gebruik van maakte. Voorover gebogen staande voor zijn moeder duwde hij een twee vinger haar zeer nat wordende open kutje in en met zijn duim begon het haar harde clitoris te bewerken. Greetje kreunde erbij en voelde haar orgasme opkomen, o Jeroen ik kom zo klaar hijgde zij, dat is ook de bedoeling lachte hij haar kijkend diep in de ogen uit. Greetje glijd nog een stukje verder onderuit en keek wazig om haar heen, bang dat de andere mensen hier iets van zouden horen of kunnen zien. Maar wat niet mocht gebeuren tussen een moeder en haar zoon gebeurde toch, Greetje kwam heel intens en heftig klaar op de steeds sneller gaande vingers van haar zoon diep in haar kutje. Dit is te gek stammelde zij nog in haar orgasme en keek regelrecht tegen de dikke rol van haar zoons erectie aan in zijn nog gesloten pantalon . Tijd om even bij te komen van haar orgasme gaf Jeroen haar niet hij pakte zijn moeder bij haar handen vast en loosde haar het bed binnen in het appartement op. Snel ontdeed hij zich in een ruk van zijn pantalon en slip waar zich al een grote natte plek in vertoonde, pijp mij mam zei hij. Greetje knielde naast haar zoon neer die zich op zijn rug had laten vallen en in volle glorie zijn volledige stijve lul met grote balzak aan zijn moeder ten toon spreiden. Zeer emotioneel maar ook angstig en voorzichtig nam Greetje zijn grote lange dikke lul in haar hand en begon er langzaam mee te spelen, zijn lul leek hierdoor nog grote te worden.

Uit zijn eikel welde vocht naar buiten tijdens de voorzichtige trek bewegingen die Greetje maakte, ongelooflijk groot vond zij zijn ding, heel mannelijk volwassen, dit had zij nooit zo voor ogen gehad. Pijp mij even mam vroeg haar zoon ongeduldig wordende ,ik wil dat je mijn lul eens goed in je mond neem, Greetje ging volledig in op zijn verzoek en zoog opgewonden zijn natte dikke eikel diep haar mond in. Het was lang geleden dat zij een man gepijpt had, maar Greetje pijpte graag haar partner als zij daar zelf ook hevig op geilde. En als zij nog rationeel had kunnen denken had zij nooit haar eigen zoon gepijpt, maar dat stadium was nu wel gepasseerd, rationeel denken was voorbij en Greetje pijpte haar zoon zo diep en geil zij kon. Dit was super opwindende voor haar om te doen, de eikel van haar zoon pijpte zij dan ook een paar keer goed diep haar keel in, het nadeel hiervan was wel dat nu Greetje zo heftig te keer ging op haar zoons lul dat zijn warme vlees al alle kanten begon te kloppen in haar mond, ten teken dat hij klaar ging komen. Goed en wel net zijn warme grote zware ballen in haar ene hand te hebben genomen en zijn lul zover zij kon haar keel in te hebben gezogen, voelde Greetje de warme stralen van zijn sperma diep haar keel in spuiten. Het kosten haar moeite het vele sperma allemaal goed in te slikken zonder dat daar iets van verloren ging en buiten haar mond terecht kwam, maar het eind resultaat mocht er zijn. Greetje vond het geweldig om aan haar zoon te zien dat hij ook heel intens van haar pijpbeurt had genoten en nog steeds met een grote glimlach om zijn mond lag na te genieten. Je heb het allemaal ingeslikt he mam vroeg hij, ja jongen als ik iets doe, doe ik het goed lachte Greetje die zich steeds meer op haar gemak begon te voelen, hoe spannend deze spontaan ontstane geile situatie ook was.

Je pijpt heel goed mam gaf hij haar het compliment, te goed waardoor ik te snel klaar ben gekomen lachte Jeroen. Maar het is pas de eerste dag van onze drie weken vakantie lachte hij en ik heb nog veel voor je in petto. Laten wij ons nu eerst maar even opfrissen en daarna gaan wij op zoek naar een gezellig en intiem restaurant, zonder slipje mam zei hij bijna streng tegen Greetje.
Story URL: https://it.xhamster.com/stories/greetje-werd-exhibitionistisch-tijdens-de-vakantie-829805
Per favore o per pubblicare commenti
Se gli spammer commentano i tuoi contenuti, solo tu potrai vedere e gestire questi commenti Elimina tutti
Wanneer een vervolg? mooi verhaal.
7 mesi fa
Rispondi
geil verhaal! ben benieuwd hoe de rest van de vakantie zal verlopen
7 mesi fa
Rispondi
Ben beniewd naar de rest van de vakantie ,-) 
8 mesi fa
Rispondi
Lekker geil verhaal
8 mesi fa
Rispondi
mmmmm lekker. hopelijk komt er nog een vervolg
8 mesi fa
Rispondi