👯‍♀️Help us create xHamster dream girl! Сheck it out
This is a print version of story Summer Party by Heerlijke2 from xHamster.com

Summer Party

Geil als mijn vrouw vreemdgaat !

Ik ben Erik en ik heb sinds een tijdje een beetje vreemde seksuele fantasieën: ik droom er van dat mijn vrouw Karin vreemd gaat met een andere man. Ik heb geen zin in een triootje, ik wil er ook niet bij te zijn, het gaat me puur om de ontrouw en de pijn die dat zal doen te weten dan ze ligt te neuken met een ander. Dat een vreemde kerel haar vol spuit met zijn zaad, de schaamte en pijn maakt mij zo ontzettend geil dat kan klaarkomen als ik er alleen maar aan denk dit zijn fantasieën die we samen delen.

Zij wordt er ook ontzettend geil van als ze mij vertelt wat ze met andere mannen zou willen doen. Wij worden hier alle twee nog geiler van, alleen al de gedachte dat ze vreemdgaat en wat die andere dan met haar doet !
Het gebeurde voor het eerst op een feest bij ons in de stad waar veel bekenden waren en waar ze maar bleef dansen met een man, een goeie bekende van ons. Ik hou niet van dansen en er waren zat vrienden en bekenden waar ik het heel gezellig mee had en af en toe zag ik hoe de mensen op de dansvloer bezig waren.

Toen ze zich eindelijk weer liet zien had ik genoeg gedronken en was moe en ook jaloers. Ik begon haar te vragen naar wat ze allemaal had uitgespookt en ze vertelde dat ze de hele avond met dezelfde vent, Maarten, had gedanst. Maarten is een grote sterke goed uitziende vent met stevige spieren.
Toen ik doorvroeg, fluisterde ze dat ze hem een stijve pik had bezorgd door tegen zijn kruis aan te rijden. Licht aangeschoten als ik was vond ik het eigenlijk wel een geil idee dat ze zo’n succes had bij Maarten. Mijn jaloezie maakte plaats voor een enorm geile bui. Het was eruit voor ik er erg in had: ”Als je wil mag je wel meer met hem doen.” Ze keek me even raar aan en zei toen: ”Tja, dat heb ik al gedaan.”

Toen het tot me doordrong wat ze had gezegd stond ik een moment perplex : een enorme knoop in mijn buik van de spanning en jaloezie, maar ook een geile perverse gevoel dat mijn geile Karin andere mannen wist op te geilen. Ik wist al wel dat ze in de smaak viel bij veel mannen. Karin is een brunette, 52 jaar, voluptueus en sexy, met stevige lange benen en bruine kijkers die glinsteren van geiligheid. Haar goedgevormd lijf ziet er uit of het gemaakt is voor seks, Karin is een echte MILF.

We pakten onze jassen en vertrokken we naar huis. Over wat er was gebeurd zeiden we geen van beiden wat. In de taxi was ze zwijgzaam. Ik vond dat best, want ik had ook weinig zin om te praten. Wat moest ik zeggen? “Het is maar een kus,” hield ik mezelf voor. Niks aan de hand, ze gaat toch met mij mee naar huis?
Die nacht neukten we als wilden we waren zo geil allebei. Ze leek te willen bewijzen dat ze nog steeds van me hield en dat was er was gebeurd alleen maar om te spelen was, en eerlijk gezegd had ik dat ook wel nodig. Ze gedroeg zich onderdanig en gaf me alles wat ik wilde. Grommend en kreunend neukte ik haar zo hard ik kon, harder dan nodig was. Haar benen vasthoudend omhoog. Ze trok keihard aan de forse tepels van haar dikke tieten, af en toe een hand naar haar openstaande kut om haar klitje ruw te masseren .

Af en toe zie ik het beeld van haar, weer dansend met Maarten, maar ik probeerde dat van me af te zetten, ik zag haar bezwete, naakte, volle lijf, haar natte kut en mijn harde lul, die ik in haar natte kut ramde met een kracht die haar volle borsten op en neer liet schudden.

“Oh, wat lekker geil. Neuk me hard lieverd, maak me klaar,” kreunde Karin.
En even later spande haar lijf zich samen in een intens orgasme. Karin haar natte gleuf klemde zich om mijn pik en ik spoot mijn sperma in haar natte kut. Met een zucht viel ik over haar heen.

“Heerlijk je hebt me helemaal kapot geneukt,” zei ze, daarna bleef het stil.
Aarzelend vroeg ik haar hoe het zo ver kon komen dat ze met een andere vent had gekust, terwijl ik in dezelfde ruimte was. Karin begon erover te vertellen, eerst verlegen en wat timide , maar toen ze zag dat mijn pik er weer van begon te groeien steeds zekerder. Ik was net zo verbaasd als zij, dat haar verhaal van ontrouw mij zo geil maakte.
Ze hadden al direct oogcontact gehad toen we het feest binnenliepen. Vanaf het moment dat ze op de dansvloer was gestapt had hij haar niet meer losgelaten.

“Eerst dansten we gewoon maar Maarten heeft een paar drankjes gehaald en daarna hebben we gedanst en geschuifeld,” vertelde ze zachtjes.
Ik wist precies wat ze bedoelde: die bewegingen met het onderlichaam die verdacht veel lijkt op droogneuken. Dat is het eigenlijk ook, de beelden van haar en van Maarten die avond gingen door mijn hoofd terwijl mijn jaloezie en opwinding vochten om wie er won.

“Kom hier, neuk me nog een keer, Erik” fluisterde Karin Ze draaide zich om en ging op haar knieën zitten. Ik wou net mijn harde lul weer in haar natte doos schuiven toen ze me tegenhield. “Niet in mijn kutje, die is te gevoelig,” zei ze. Ze boog voorover en trok met haar handen haar lekkere billen uit elkaar, zodat haar bruine sterretje goed zichtbaar werd. Heerlijk ze wist dat ik dit geweldig vond maar ik moest er vaak om zeuren en nu kreeg ik die forse kont zomaar aangeboden zonder te vragen. Met spuug bevochtigde ik Karin haar strakke bruine ster en duwde voorzichtig mijn pik naar binnen, eerst mijn eikel, daarna langzaam verder totdat mijn pik helemaal in haar reet zat.
“Oh,” kreunde Karin. “wat voelt dit lekker.”

Ik neukte Karin zachtjes in haar strakke kont, toen ze fluisterde: ”wil je de rest van het verhaal ook nog horen?” “Ja, vertel verder,” kreunde ik nu helemaal gek van geiligheid. “Weet je het heel zeker,” vroeg ze.
De boosheid begon het te winnen van mijn opwinding, maar mijn nieuwsgierigheid won het van allebei. “Ja, ik wil alles weten.” zei ik.
“Ben je boos op me?” vroeg Karin.
“Niet als je me jou zo lekker anaal laat neuken als nu,” antwoordde ik. En ze begon verder te vertellen. “Maarten kreeg al snel een stijve lul maar hij deed alsof er niets aan de hand was … hij bleef gewoon met me dansen.”

Ik kon er niet meer omheen: het was gewoon ontzettend geil om haar te horen praten hoe ze deze Maarten geil had gemaakt. “Had hij een grote lul?” vroeg ik.
”Het leek wel een honkbal knuppel, hij was echt groot.” zei Karin.
Ik begon harder in haar reet te neuken, haar sluitspier ontspande zich om mijn pik makkelijker in en uit te laten glijden.
“Wat gebeurde er toen?” hijgde ik nu echt super geil.
“ze ging nu zwaar hijgen , Maarten ging met zijn handen onder mijn jurkje en greep me bij m’n billen, fluisterde ze geil.
“Werd je daar geil van ” vroeg ik. “Zo …., ik werd er heel geil van, ” zei ze.

Haar heupen gingen ondertussen mee met mijn bewegingen. “Oh, wat lekker geil druk hem er dieper in m’n kont”.
“Ik heb hem toen verteld dat jij aan de bar stond te praten met kennissen, en dat jij elk moment richting dansvloer kon komen”. “ Hij vroeg of jij het wel goed vond wat we aan het doen waren en ik zei dat ik dacht van niet.” Ik gromde, ze zou nu toch wel in de gaten moeten hebben dat haar verhaal me super geil maakte.

“En hoe ging het toen verder?” vroeg ik.
Mijn pik stond al bijna op springen. Ik moest me echt inhouden om niet klaar te komen voordat ze me alles had verteld. Ze duwde haar heerlijke dikke billen in mijn kruis en was begonnen zichzelf te vingeren.
“Weet je nog dat je naar de wc ging?” vroeg ze kreunend. Zonder mijn antwoord af te wachten zei ze: ”Ik heb je toen aangewezen. En zodra je wc binnenliep nam Maarten me mee naar buiten en daar is het gebeurd.” Het was alsof er een bom in mijn hoofd afging. Ze stopte met bewegen. Daar lagen we, mijn pik kloppend in haar kont, zwijgend. Ik probeerde te vragen wat er was gebeurd.
“Wat?” zei ik. “Wat is er gebeurd?”
“Ik hou van je, lieverd” zei Karin zacht.

Ik was stil. Ik was zo diep in gedachten, dat het even duurde voordat ik doorhad dat ze zachtjes huilde. “Hee schatje, ik hou ook van jou,” fluisterde ik, en kuste haar op haar wang.
“Hij heeft me geneukt,” fluisterde ze. Ik heb hem me echt laten neuken.
Ik zei niets. Het moment van de waarheid was aangebroken. Wat net nog een geil dingetje had geleken bleek nu een zeer serieuze zaak. In mijn hoofd flitste alles door elkaar heen. Jaloezie? Zeker. Boosheid? Teleurstelling? Verdriet?. Ik zoende haar weer op haar wang en begon weer in haar kont te bewegen.
“Hoe was het?” vroeg ik haar.

Ze kreunde Karin komt iets omhoog en ik zie haar forse tieten zwaar hangen en ze gaf een diepe zucht. “Hij duwde me tegen een muur aan en begon me te kussen. Ik zoende terug, want ik was super geil. Ik kon er echt niets aan doen. Toen draaide hij me om, zodat ik met mijn gezicht naar de muur stond. Hij tilde de achterkant van mijn jurk op en trok hard mijn slip naar beneden.”

Ik neukte haar alweer hard in haar kont, mijn handen gingen over haar tieten en haar rug.
“En,” vroeg ik. “wat deed je er tegen?”
“Niks,” zei ze. “Ik heb mijn slipje zelf maar voor hem uitgedaan. Hij deed een condoom om zijn pik. En toen heeft hij me keihard geneukt.”

Ik zag het voor me: Mijn Karin, hoerig tegen een muurtje met haar lekkere kont naar achteren, haar benen wijd, genomen door een andere kerel met een grote lul. Dit was te veel en te geil. Met een harde schreeuw kwam ik klaar. Zo’n orgasme had ik nog nooit gehad. Ik spoot mijn zaad diep in haar lekkere kont en viel toen uitgeput in bed.
“Oh, schatje, ik hou van je” zei ik.

Ze had even geen aandacht voor me. Ze vingerde zichzelf keihard met twee handen, één op haar klit, de vingers van de andere in haar nette kut. Ze begon te schudden en ze kwam hard klaar.
“Was het lekker?” vroeg ik.

Ze keek me aan en zei: ”Wat bedoel je? Toen of nu?”
“Toen” , “Hmm toch wel ja. Het was een beetje kort en snel allemaal, want ik wilde niet dat je me zou betrappen.”
“En nu?” “Erg lekker schatje… ik ben helemaal schraal… je hebt me kapot geneukt echt.”
“Ben je klaargekomen met hem?”
“Nee, maar hij wel. Het condoom zat echt vol hoor”
Ze draaide zich om “Schat, het spijt me. Dit was de eerste keer, echt waar. Ik ben je altijd trouw gebleven. Ik heb je hiervoor nog nooit bedrogen.”

“Ik ben er echt niet blij mee ben dat je bent vreemdgegaan. Maar zoals we net geneukt hebben, heb ik het nog nooit meegemaakt. Om eerlijk te zijn wordt ik er echt geil van om te weten dat je seks hebt met een ander.”
“Je bent dus niet boos?” vroeg ze verbaasd?
“Jawel, een beetje, Maar ook weer niet echt. “Ik snap het zelf ook nog niet zo goed, maar één ding is zeker: ik hou van je.” Ik sloot mijn ogen.

: ”Dus als ik het goed begrijp vind je het niet erg? en word je er zelfs geil van ?”
Ik knikte. “Nee, ik vind het niet zo erg. En ja, ik word er echt geil van.”
“Dus je vindt het goed?” vroeg ze.
“Ja,” zei ik, als je het mij het in de toekomst maar laat weten ;)

Heerlijke2
Story URL: https://it.xhamster.com/stories/summer-party-830537
Per favore o per pubblicare commenti
Se gli spammer commentano i tuoi contenuti, solo tu potrai vedere e gestire questi commenti Elimina tutti
Mmm...zo  geil als je vrouw het met een 'vreemde' doet....
3 mesi fa
Rispondi
mmm super geil elkaar zo te vertrouwen en te genieten! en wow helemaal als jullie het elkaar zo vertellen natuurlijk, wat een avontuur! 
5 mesi fa
Rispondi
Heerlijk om zo geil te worden
6 mesi fa
Rispondi
a bekor: Het maakt mij niet uit wil ze alleen in het kutje dan word het alleen in het kutje en wil ze in het kontje dan neuk ik haar in het kontje
a Rrikko: Zou wel geil zijn. In haar kutje of liever haar kontje?
a bekor: Kan toch ik wil jou milfje wel neuken hoor als jij toe kijk
Geil verhaal, zou zelf wel willen zien als mijn milfje geneukt wordt
8 mesi fa
Rispondi
Zeker een lekker verhaal. Herken mezelf er wel in
8 mesi fa
Rispondi
Fantasie voor vele mensen, zowel voor de dames als de mannen. 
8 mesi fa
Rispondi
lekker verhaal hoor.
8 mesi fa
Rispondi