Piedi che amano le ragazze lesbiche

33,367 99%

96 / 1
Chi siamo

Feet Loving Lesbian Babes

Pubblicato da gfpornvideos
5 anni fa
Commenti
7
Please or to post comments
Lmax99
Wanna love marrying her n fucking her day n night 🤤🤤
Rispondi
justonemoreuser
I invite them to perform in my living room :wink:
Rispondi
Those feet and toes, OMG, yes please!!
Rispondi
18 let stará marocká kurva MIA 
Tam Khadija stojí vedle dveří obývacího pokoje na chodbě, plné nervozity, napětí a houževnatosti vibrovat. Chtěla by se dostat pryč, ale fyzicky se prostě nemůže pohybovat, zvuky, které slyší, jí nyní dávají tak nádherný pocit. S obtížemi ona stojí na patách, a hned na druhé straně zdi, méně než čtyři metry od ní, její 18-ti let dcera Wafae (ještě s šátkem na hlavě!) Na kolena, její 35-letý marocký soused Mo k trubkám je.
Její ruka stále tlačí na mokrou kočičku, marocké milf plné vzrušení se mírně ohýbá ke dveřím, aby vidělo, co se děje. Ve chvíli, kdy se ohlédla se bojí ztuhlá strachem, protože jen zařval najednou Mo ‚neviklalo SLUT!„Khadija dívá upřeně na to, co se děje, a uvědomuje si s úlevou, že se mluví Wafae (které tajně stále slabý as zklamání). „Sedíš mi všechnu celou dobu vzbudit ty tlustý zadek vy hmmm ... moje oči prostě nemůže odradit ty nadržené plné marocké hýždě z vás!“ - stejně jako on říká, že praští svou ruku na Wafae její zadek, ona tajně co vyčnívá (což ve skutečnosti není potřeba jako vystupující přirozeně), zatímco ona sedí na kolenou před velkou marocké, marocké se svým mega-penis v ruce. * PATS * "Hmmm tak pěkné tvé tlusté berberské hýždě hmm!" - zavrčel Mo poté, co jí dal dřík a rychle následoval s dalšími ranami na zadku. * * * PATS PATS PATS ** * „Ach ... Au ... Ooh Oh..jaahhhh“ - je to jediné, co v ústech Wafae zadek v té době, kdy Khadija takže najít nadržený scénu, která by téměř přísahat, že oni její pevná hýždí cítí vibrovanou.
Wafae je pro velké marocké (v Khadijas vysoké boty na podpatku), hledá nahoru, zatímco s ní velký svalnatý marocký uchopí jednou rukou na její zadek plný a jednou rukou chytne hřbetem šátku, pak ji tak tlačí na sebe a svou firmu a najednou začíná jazyky. Ty velké marocké s kalhotami stále kolem kotníků, jeho obrovských mocro pólů pevných vyčnívá zatímco malý Wafae tak silně je tápání ... jo obraz je Khadija nikdy nezapomene, a to nedovolí jí lhostejné ... kalhotky je nyní jen namočené. Nedokážu si vzpomenout na to, že naposledy byla tak nadržená a mokrá ... jo, i když je to s její dcerou, Mo si o ní může myslet Khadija.
S náhlým divokým pohybem se Mo Wafae úplně otočí a stiskne ji jednou rukou, drží jednu ruku u boku a ohne ji dopředu. „Ale vy myslíte dobře eh, mocro tati? ... moji plnou Maroka hýždě hmmm ... Slečno, mám vysoké podpatky mámy a ty těsné kalhoty udělal mocro táta ... to tlusté Moroccan kohout, aby se docela těžké ... Líbí se vám to líbí vypadá, mocro tát? "zeptá se Wafae, sklonil se svůdným jemným hlasem a díval se zpátky na špatný úsměv. „Jo .. Ooh jo ... lahodné tlusté Moroccan děvka zadek vy hmm ... Stejně jako nadržený maminka you .. Ooh yeah vše zapomenout marocký muslim jemně prostě všichni mají hustou velký Moroccan kohout potřeba!“ - Mo vypráví vrčí, když jí zašeptala a snažila se roztáhnout džíny a vyndat je. Khadija, poté, co se jí jmenoval, už nemůže ovládat sebe, zastaví ji v kalhotkách a strhne její
Rispondi
best porn site : pornpleasehd.com
Rispondi